12 maart 2011

De kapitalist is uit haar broek gescheurd

De kleur van deze spread-set lijkt anders dan die hieronder. Dit is echter bedrog vanwege de lichtval met fotograferen. Mijn lay-out's zijn echt gemaakt naar aanleiding van deze spread-set.

Lege spreadsetOnder andere deze spread-set heb ik bij Els AW, bekend van Studio Kuuks, gekocht. Het is een exemplaar gemaakt van haar eigen spijkerbroek. Hieronder kun je zien wat ik er van gemaakt hebt. Ik vond het moeilijk om een titel te kiezen, althans om er een titel op te zetten want dat vond ik niet passend op een spijkerbroek. Els kwam op het idee om de titel op het labeltje te zetten wat bij de broekzak uitsteekt. Meestal staat daar het merk op.

Ik ben met een riem begonnen en daar heb ik een label met een foto aangehangen en een sleutelbos. Links heb ik dollars uit de zak laten steken, 2 gematte foto's van billen erop geplakt. Rechts van de zak het labeltje met de titel "Billen". Verder heb ik het midden van de linker zak modern gemaakt door het wat kapot te scheuren en daar vervolgens een stukje designpapier onder geplakt. Op de bovenkant van de zak heb ik een kettinkje met de tekst "precious" vastgenaaid.

Rechts is de zak uitgescheurd, je kent het wel, lekker ergens achter blijven haken. Gelukkig heeft de zak een mooi patroontje aan de binnenzijde. Hetzelfde patroontje wat ik links ook gebruikt heb. Twee dikke billen in mijn rechterzak en ik heb een gehaakt motiefje op de zak gemaakt omdat de broek daar ook beschadigd was.

Op beide zakken heb ik op de hoekjes een soort drukkers gezet.

4 opmerkingen:

 1. Wel een aparte LO. Vind hem leuk en origineel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Spread-Set is heel leuk geworden, zal mooi staan in je album ;-)
  Wordt vervolgd?
  groetjes,
  Els AW

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan Ellen. Alleen vind ik de foto's iets aan de kleine kant op de linker kant. Wel heel origineel in ieder geval.
  groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Ellen,

  prachtig gemaakt hoor. erg leuk die spijkerbroeken spread

  groetjes hil

  BeantwoordenVerwijderen