7 december 2010

Wil jij kerstman worden voor een fret...

Dit is 1 van de 3 fretjes die met carrier en al gedumpt zijn in Haarlem. Dit is toch niet te geloven.
Vandaag is de 13e fret in de opvang binnengekomen. Op enkele na zoeken ze allemaal een nieuw baasje. Het 13e fretje moet eerst 2 weken wachten want misschien komt haar eigen baasje haar wel halen. Sommige fretjes zijn namelijk weggelopen maar sommige zijn wel degelijk gedumpt. Dat is niet moeilijk te raden als ze met kooi en al gevonden worden. Bijvoorbeeld Kirby: Kirby
Moet je nu zien hoe mooi ze is, en lief ook.
Behalve het feit dat de fretjes een baasje willen, willen ze een schone kooi (Dettol), af en toe een lekker papje van "Convalescence Support" (sommige fretjes hebben dat nodig als bijvoeding), "snoepjes" of nieuw "speelgoed".
Wil jij kerstman zijn voor een of meerdere fretjes ga dan naar onderstaande link en lees het verhaal van een fretje en kijk of jij vind dat hij steun nodig heeft. Je mag een fret steunen door een kerstpakket samen te stellen of aan Stichting de Fret opgeven wat je zou willen geven dan zorgen zij daarvoor of een financiƫle bijdrage storten. Al is het maar 10 euro. Als 4 mensen 10 euro storten kunnen er 2 dozen (20 zakjes) Convalescence Support aangeschaft worden.

http://www.kerstfretten.nl/

Klik dan op "deelnameformulier" en vul deze in.
Alvast heel erg bedankt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten